Topp 10 uteserveringer i Oslo

Det er vår, og det betyr uteservering! Når solen titter frem, og gradene kryper oppover er det på tide å finne frem solbrillene og vårjakkene og nyte et bedre måltid. I Oslobukta finner du et godt utvalg av ulike restauranter med nydelig uteservering, i denne artikkelen finner du 10 av de.

Topp 10 uteserveringer i Oslo

Munch Brygge

Vi starter med Munch Brygge, her finner du blant annet den italienske favoritten Villa Paradiso. Deres uteservering ligger mot MUNCH museet, og er veldig solfylt både til lunsj og middag. Her er det også godt med plasser, så sjansen for å få bord er stor!

Rundt hjørnet fra Villa Paradiso finner du Brasserie Rivoli, og en veldig hyggelig uteservering som bader i kveldssol. Brasserie Rivoli er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Meny og vinkart består av kjente franske klassiskere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer de ferske skalldyr, en favoritt om sommeren.

Bispevika

Det er en rekke gode restauranter for både lunsj og middag i området Bispevika, og en av de er populære Café Platz. En avslappet og hyggelig uteservering, som får solen rundt lunsjtider. Maten er sesongbasert, i stor grad økologisk, og med mange små retter man kan dele.

Inn Operagata finner du Dapper Bistro hvor du får kaffe og lunsj på dagtid — middag, musikk og vin på kveldstid. De har spennende retter på menyen, med hovedvekt på vegetarretter og sjømat.

Cafe Platz
Villa Paradiso
dapper
Cafe Platz
Villa Paradiso
dapper

Videre ut langs bryggekanten finner du I Baren, her får du virkelig det beste av både formiddags-, ettermiddags- og kveldssolen! En buet uteservering med god plass og nydelig utsikt.

Neste du finner på rekken langs vannet er Kumi, enda en uteservering som bader i sol på dagen, virkelig det perfekte lunsjstedet på en nydelig vårdag. Maten her er vegetarisk og vegansk og er basert på økologiske og lokale råvarer uten tilsetningsstoffer, kjemikalier og raffinert sukker!

Frister det med asiatisk? Da burde du sjekke ut Sumo, også de har en nydelig uteservering med god plass og gode solforhold. Her får du bestilt både varme retter og sushi, så mye godt på menyen som passer både til lunsj og til middag!

I Baren
Kumi
Sumo
I Baren
Kumi
Sumo

Sørenga

En stor favoritt for mange om sommeren er Sørenga, og her finner du så klart et godt utvalg restauranter med stor og hyggelig uteservering.

Utover på Sørenga kommer du til restauranten Seaport, men en fantastisk beliggenhet nær vannkanten med nydelig utsikt. De har opptil 120 sitteplasser ute, og er perfekt til både lunsj og middag.

Helt ytterst på Sørenga kan du nyte et deilig meksikansk måltid hos Coyo. Deres uteservering er virkelig noe for seg selv, men mange plasser og nydelige solforhold, og ikke minst nydelig mat og drikke!

Et av de nyeste tilskuddene er Ludo like ved Sørenga sjøbad. Her får du fantastisk italiensk pizza.

Det var bare 10 av de fantastiske uteserveringene du finner i området, oversikt over alle restaurantene finner du her.

Publisert: 04. april 2024 kl. 12:57

Les også:

Egenpleie hos Best of You

Egenpleie hos Best of You

Best of You er et senter for skjønnhet, helse og velvær...

Guidet kajakktur i Oslofjorden

Guidet kajakktur i Oslofjorden

Frister det med en kajakktur langs Oslofjorden? Bli med...

4 perler i Oslobukta

4 perler i Oslobukta

Her er fire av de unike stedene du bør besøke i Oslobuk...

Guide: undertøy under sommerantrekkene

Guide: undertøy under sommerantrekkene

Sommerens antrekk kan til tider by på utfordringer når ...

Sommerens donuts hos Talormade

Sommerens donuts hos Talormade

Ta turen til Talormade for byens beste donuts og forfri...

Guide: Her får du god italiensk mat i bukta

Guide: Her får du god italiensk mat i bukta

Italiensk mat en en favoritt hos mange, og i her i Oslo...