Julen er her, og det betyr tid for deilig julemat med familie og venner! Vi har spurt Annis Oslobukta om deres beste tips.
Annis er kjent for å levere topp kvalitet, og enten du er på jakt etter det perfekte pinnekjøttet, saftige juleribber eller deres håndlagde julepølser så finner du alt du trenger i butikken i Oslobukta.
Du finner så klart både ribbe og pinnekjøtt i disken hos Annis. De fleste spiser ribbe minst en gang i julen, og dette er ofte også en av julens viktigste måltider. Derfor tar Annis ribben på alvor, og finner frem de beste produsentene og variantene. Hos Annis finner du blant annet tynnribbe, tørrmodnet ribbe, iberico ribbe og mange flere varianter!
Tips fra Daniel: Alt du skal huske på er å salte ribben dagen i forveien.
Pinnekjøttet er Annis sin store stolthet! De lager nemlig sitt eget pinnekjøtt av lam fra Rønn Gård og Sygard gryting. Annis grovsalter og henger det opp til speking, det som gir pinnekjøttet god smak er nemlig god tid og ordentlig speking. Lammesidene blir helt tørre, og får en hvit overflate som viser at det har hengt lenge og at det har blitt ordentlig speket. Husk at pinnekjøttet kan se lite ut når det er så tørt, men at det vil få tilbake vann og vekt etter utvanning.
Hos Annis finner du ikke bare ribbe og pinnekjøtt, men de har også nydelig pålegg, oster, sjømat, kaviar, gløgg og mye deilig snacks. Visste du at Annis faktisk er den eneste godkjente butikken i Skandinavia som får selge Petrossian caviar? Perfekt til julematen!
Publisert: 11. desember 2024 kl. 08:36
Vesper Bar er en hyggelig og uformell møteplass med mus...
Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du ma...
Det er januarsalg i mange av butikkene i Operagata. Ta ...
Lurer du på hva som blir årets trender når det kommer t...
Nodee Sky åpnet dørene for første gang for 20 år siden,...
Her finner du Oslobuktas helse- og velværetilbud.