Hva er vel bedre enn en frisk, hjemmelaget gelato på en sommerdag?
Endelig er det sommer og tid for is på deilige solfylte dager. Eierne bak Paradis Gelateria, Haron og Alfonso, deler gjerne sine favoritter.
Paradis Gelateria har i flere år servert besøkende uimotståelig italiensk iskrem. Hemmeligheten er ganske enkel: Iskremen er hjemmelaget og lages helt fersk hver eneste dag. Selve oppskriften vil innehaverne ikke røpe, men de kan avsløre at hver eneste smak har en egen base, og at er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
– Vi har holdt på i over 10 år med å utvikle iskremen og våre smaker. Vi har kommet opp på et høyt nivå når det kommer til oppskriftene, men vi fortsetter å utvikle smakene, forteller Haron.
Paradis Gelateria holder åpent året rundt, men om våren og sommeren høyner de produksjonen og kommer med nye kombinasjoner og smaker. Når sola skinner og gradene varmer er det hele 20 fristende smaker å velge mellom i disken på Sørenga og Munch brygge. Alfonso er sikker på sine favoritter som bare må prøves.
– Hasselnøtt, sitron og spesielt rosa grapefrukt nå om sommeren, forteller han uten å nøle.
Paradis Gelateria finner du både på Sørengkaia og på Munch Brygge.
Publisert: 01. mai 2023 kl. 20:19
Siste fredagen i oktober er ostens dag. I den anledning...
Vakre farger, crisp høstluft og mye å finne på. Her har...
Oktober er årets rosa måned, hvor vi alle har litt ekst...
Selv om Dheeraj får mye ros og utallige priser for mate...
Lukker du øynene for sjøutsikten rett utenfor de store ...
Bak den mest anonyme døren i Oslobukta, skjuler det seg...