Hva er vel bedre enn en frisk, hjemmelaget gelato på en sommerdag?
Endelig er det sommer og tid for is på deilige solfylte dager. Eierne bak Paradis Gelateria, Haron og Alfonso, deler gjerne sine favoritter.
Paradis Gelateria har i flere år servert besøkende uimotståelig italiensk iskrem. Hemmeligheten er ganske enkel: Iskremen er hjemmelaget og lages helt fersk hver eneste dag. Selve oppskriften vil innehaverne ikke røpe, men de kan avsløre at hver eneste smak har en egen base, og at er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
– Vi har holdt på i over 10 år med å utvikle iskremen og våre smaker. Vi har kommet opp på et høyt nivå når det kommer til oppskriftene, men vi fortsetter å utvikle smakene, forteller Haron.
Paradis Gelateria holder åpent året rundt, men om våren og sommeren høyner de produksjonen og kommer med nye kombinasjoner og smaker. Når sola skinner og gradene varmer er det hele 20 fristende smaker å velge mellom i disken på Sørenga og Munch brygge. Alfonso er sikker på sine favoritter som bare må prøves.
– Hasselnøtt, sitron og spesielt rosa grapefrukt nå om sommeren, forteller han uten å nøle.
Daglig leder Alfonso på Paradis Gelateria er klar for sommersesongen.
Paradis Gelateria finner du både på Sørengkaia og på Munch Brygge.
Publisert: 01. mai 2023 kl. 20:19
På jakt etter det perfekte stedet for første daten? Ell...
Fredag 14. februar er Valentinsdagen. Ta med din kjære ...
Det skjer hele tiden mye i bukta, hos de ulike aktørene...
Fredag 07. februar åpner Spillbaren i Barcode - vi gled...
Det er vinter ute og det betyr også nye retter tilpasse...
14. februar er kjærlighetens dag 💕 Ta med din kjære ut...