Kulturgata

Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du mange gallerier med alt fra norsk samtidskunst til grafisk kunst og internasjonal samtidskunst. La oss guide deg gjennom gata.

Kulturgata

Like ved stasjonsallmenningen, inn Operagata finner du delen vi kaller Kulturgata med flere gallerier på rekke og rad. Fra rundt klokken 11 er galleriene åpne og du kan utforske utstillinger med alt fra norsk samtidskunst, til grafisk kunst og internasjonal samtidskunst.

KÖSK

Hos KÖSK kan du se utstillinger med noe av det beste innen ung, norsk samtidskunst. Galleriet ønsker å gi norske, profesjonelle kunstnere i etableringsfasen et visningsrom, en formidlingsplattform og gode vilkår for kunstproduksjon.

I sommer fra 5. juli til 4. august er KÖSK sommerstengt. De stiller ut "A PIECE OF HEAVEN" av Eirik Stensrud. Verket er lagd for å sees gjennom vinduene på galleriet. Det er et sammenhengende verk som måler 10 x 1,4 meter. Verket selges i biter på 20 x 20 cm som også kan kombineres til et større motiv. Du velger selv utsnittet.

Du finner de i Operagata 63 A.

QSPA Galleri

QSPA Galleri er stiftelsen H.M Dronning Sonjas kunstnerstipend og har som formål å skape interesse for, og stimulere til utvikling av grafisk kunst. Hos QSPA kan du se unike kunsttrykk av høy kvalitet av forskjellige kunstnere fra hele verden. QSPA Bispevika ønsker å fremheve det fantastiske som finnes i kunsttrykk i dag og gjøre det mer tilgjengelig for publikum. I galleriet kan du også se noen av H.M. Dronning Sonjas egne kunstverk.

I juli vises utstillingen "Mellom rom" av H.M. Dronning Sonja og Håvard Homstvedt. Galleriet er åpent mandager fra kl. 12-17, stengt tirsdager og åpent fra kl. 12-17 onsdag til søndag.

Du finner de i Operagata 65 B.

VI, VII

VI, VII er et galleri som spesialiserer seg i internasjonal samtidskunst. Galleriet representerer blant annet kunstnere som Jorunn Hancke Øgstad, Landon Metz og Eva LeWitt. De tilbyr også selvstendig kunstrådgivningstjenester for oppbygging og forvalting av kunstsamlinger.

Du finner de i Operagata 75 A.

Utenfor kulturgaten, men ikke langt unna (Rostockgata 2-4) finner du Kunsthall Oslo som er et ikke-kommersielt galleri for kunst. Her vises norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på nye produksjoner. Kunsthall er stengt for sommeren og åpent fra 7. august kl. 12

Ikke glem å ta turen innom Kulturgata neste gang du er i område!
QSPA
QSPA
Kosk
Kösk
Vi, VII
VI, VII
QSPA
QSPA
Kosk
Kösk
Vi, VII
VI, VII

Publisert: 26. juli 2024 kl. 14:06

Les også:

Her får du god indisk mat i Oslobukta

Her får du god indisk mat i Oslobukta

Indisk mat er en favoritt hos mange, og hos oss finner ...

Kulturgata

Kulturgata

Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du ma...

Datenight i Oslobukta

Datenight i Oslobukta

På jakt etter det perfekte stedet for første daten? Ell...

Norsk kvalitet og design for de yngste

Norsk kvalitet og design for de yngste

I Operagata finner du et stort utvalg norske designere,...

En dag i Oslobukta

En dag i Oslobukta

Lek turist i egen by, og sett av en hel dag i Oslos nye...

Egenpleie hos Best of You

Egenpleie hos Best of You

Best of You er et senter for skjønnhet, helse og velvær...