Nyheter

Holzweiler satser i nytt område

Holzweiler fortsetter å utvide universet sitt, og til våren åpner de nye dører i Oslos nye prakt- og handelsområde. Gled deg til ny butikk i Operagata!

Holzweiler satser i nytt område

Oslo har en naturlig stor plass i hjertene deres, og de har lenge lett etter den perfekte beliggenheten til en ny Holzweiler-satsning.

«Vi gleder oss enormt til denne reisen i Oslobukta. Området har på kort tid vist seg å bli et spennende sted som bringer noe helt nytt til byen. Sammensetningene av konseptene som Caroline og Carl Erik skaper i Oslobukta er spot on, og vi skjønte raskt at de har stor forståelse for at området vinner enormt på at man venter med å signere inntil konseptet er riktig. Det gode samarbeidet og den langsiktige tankegangen fra Carucel var essensielt for oss for å lande denne prosessen. I tillegg er vi glade for at de er åpne for å tenke utenfor boksen – akkurat som oss . Vi ønsker å vise flere sider av oss selv, og ser frem til å inngå flere spennende partnerskap i våre nye lokaler her. Fremtidens retail er opplevelser, og de opplevelsene håper vi å gi kundene våre når vi åpner i 2021. Oslobukta er et perfekt sted for å utforske nye muligheter,» sier Andreas Holzweiler.


Oslobukta er handelsstanden i Bjørvika, og er en samlebetegnelse på tilbudet man finner på bygulvet i områdene Sørenga, Barcode, Bispevika og Munch Brygge. I dette historiske området, hvor Oslo i sin tid ble grunnlagt, finner man noe av det beste hovedstaden har å tilby innen kultur, kunst og matopplevelser.

Bak utviklingen av handelsområdet står Carucel Eiendom med Caroline Krefting i spissen, som har som mål å utvikle kvalitetstilbud for alle, og et sted hvor det er hyggelig å bo, spennende å besøke og attraktivt å arbeide. Hittil har fokuset vært rettet mot å skape en spennende og god miks av mat-, drikke- og velværetilbud. Høsten vi l bestå av flere spennende restaurantåpninger, men det er også klart for å lette litt på sløret rundt retail, hvor åpning med
Holzweiler til våren er første nyhet ut.


«Vi gleder oss stort til Holzweiler åpner dørene i Oslobukta. Vi startet tidlig en dialog med Andreas, Susanne og Maria, fordi vi har stor tro på Holzweiler-brandet og menneskene bak det. Se på alt de har fått til allerede! I tillegg lot vi oss imponere over deres planer og strategi for tiden fremover. Det er spesielt gøy å satse på en sterk norsk merkevare som også har stort fokus på bærekraft og mangfold. Vi er stolte av å ha dem med i Oslobukta-familien og gleder oss til reisen videre sammen med dem. Vi ser også frem til å dele flere spennende partnerskap i Oslobukta i tiden fremover,» avslutter Caroline Krefting, investeringsdirektør i Carucel Eiendom.

Publisert: 14. oktober 2020 kl. 09:45

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Guide

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg! Den 14. februar er det Valentine’s Day og kanskje planlegger ...

05

Feb

18

Feb

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Arrangement

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Bli med å feire dragens år 2024 på Dinner Barcode fra 5. februar til 18. februar.

Vis flere