Nyheter

Holzweiler satser i nytt område

Holzweiler fortsetter å utvide universet sitt, og til våren åpner de nye dører i Oslos nye prakt- og handelsområde. Gled deg til ny butikk i Operagata!

Holzweiler satser i nytt område

Oslo har en naturlig stor plass i hjertene deres, og de har lenge lett etter den perfekte beliggenheten til en ny Holzweiler-satsning.

«Vi gleder oss enormt til denne reisen i Oslobukta. Området har på kort tid vist seg å bli et spennende sted som bringer noe helt nytt til byen. Sammensetningene av konseptene som Caroline og Carl Erik skaper i Oslobukta er spot on, og vi skjønte raskt at de har stor forståelse for at området vinner enormt på at man venter med å signere inntil konseptet er riktig. Det gode samarbeidet og den langsiktige tankegangen fra Carucel var essensielt for oss for å lande denne prosessen. I tillegg er vi glade for at de er åpne for å tenke utenfor boksen – akkurat som oss . Vi ønsker å vise flere sider av oss selv, og ser frem til å inngå flere spennende partnerskap i våre nye lokaler her. Fremtidens retail er opplevelser, og de opplevelsene håper vi å gi kundene våre når vi åpner i 2021. Oslobukta er et perfekt sted for å utforske nye muligheter,» sier Andreas Holzweiler.


Oslobukta er handelsstanden i Bjørvika, og er en samlebetegnelse på tilbudet man finner på bygulvet i områdene Sørenga, Barcode, Bispevika og Munch Brygge. I dette historiske området, hvor Oslo i sin tid ble grunnlagt, finner man noe av det beste hovedstaden har å tilby innen kultur, kunst og matopplevelser.

Bak utviklingen av handelsområdet står Carucel Eiendom med Caroline Krefting i spissen, som har som mål å utvikle kvalitetstilbud for alle, og et sted hvor det er hyggelig å bo, spennende å besøke og attraktivt å arbeide. Hittil har fokuset vært rettet mot å skape en spennende og god miks av mat-, drikke- og velværetilbud. Høsten vi l bestå av flere spennende restaurantåpninger, men det er også klart for å lette litt på sløret rundt retail, hvor åpning med
Holzweiler til våren er første nyhet ut.


«Vi gleder oss stort til Holzweiler åpner dørene i Oslobukta. Vi startet tidlig en dialog med Andreas, Susanne og Maria, fordi vi har stor tro på Holzweiler-brandet og menneskene bak det. Se på alt de har fått til allerede! I tillegg lot vi oss imponere over deres planer og strategi for tiden fremover. Det er spesielt gøy å satse på en sterk norsk merkevare som også har stort fokus på bærekraft og mangfold. Vi er stolte av å ha dem med i Oslobukta-familien og gleder oss til reisen videre sammen med dem. Vi ser også frem til å dele flere spennende partnerskap i Oslobukta i tiden fremover,» avslutter Caroline Krefting, investeringsdirektør i Carucel Eiendom.

Publisert: 14. oktober 2020 kl. 09:45

Les også:

26

Apr

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 26. april. Galleriene i Oslobukta holder kve...

Nyhet: Los Tacos har åpnet

Nyåpninger

Nyhet: Los Tacos har åpnet

Et nytt spisested har åpnet på Munch Brygge, nemlig Los Tacos! Dette stedet må du sjekke ut.

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Vis flere