Guide

Her spiser du lunsj i Oslo

Er du på jakt etter god lunsj i Oslo? Enten det er en rask matbit på veien eller en lang sit down lunsj med god venner eller familie så finner du det i Oslobukta. La oss guide deg gjennom stedene du kan nyte lunsj!

Her spiser du lunsj i Oslo

Enkelt på farten

I området finner du flere steder som tilbyr rask takeaway, men også muligheten til å sette seg ned for en rask matbit om man ønsker det. Hos Godt Brød kan du velge mellom økologiske favoritter på spelt og surdeig, eller la deg friste av et godt utvalg av søt gjærbakst. Det samme gjelder for Åpent Bakeri i Dronning Eufemias gate, her kan du både plukke med deg deilig mat to-go og du kan sitte ned for mat og kaffe. Hos Joe & The Juice er de gode på shakes og sandwhicher. Her kan du både sitte ned og du kan ta med deg maten to go.

åpent bakeri
åpent bakeri

Alt på ett sted

Er dere flere som er på jakt etter lunsj, men dere har alle lyst på ulik mat? Da er Barcode Streetfood stedet for dere! Her finner dere flere ulike mat fra flere ulike matboder, med smaker fra verden over. Kjøp fra den boden man ønsker, og alle kan sette seg sammen og spise. Raskt, godt og noe for enhver smak!

Tid til en lengre lunsj

Midt på Stasjonsallmenningen finner du konseptet Café Platz, aka Holzweiler Platz. Maten her er sesongbasert, i stor grad økologisk, og med mange små retter man kan dele. Det er masse grønnsaker, litt fisk og kjøtt, og de jobber med lokale gårder.

Fortsetter du videre utover mot vannet finner du I Baren, med nydelig beliggenhet året rundt. Rett ved vannet, midt i solen og med utsikt over MUNCH og Sørenga.

i baren

Langs brygga finner du favorittene Kumi og Sumo, to restauranter som begge serverer både lunsj og middag, men med ulike menyer. Hos Kumi er maten vegetarisk og vegansk og basert på økologiske og lokale råvarer uten tilsetningsstoffer, kjemikalier og raffinert sukker. Hos Sumo serves mat fra hele Asia for hele familien, både varme retter, asian fusion og sushi!

Ta turen bakover igjen og ned i Operagata, der finner du populære Dapper Bistro. Her har den en meny som varierer med sesong, og veldig mye godt!

Munch Brygge og Sørenga

Tar du turen utover Munch Brygge så finner du både Villa Paradiso som serverer deilig italiensk mat og Munchies hvor du får burger og fries.

Videre ut på Sørenga finner du flere gode steder med ulik mat som også serverer lunsj. En av de er Castello, med variert meny med inspirasjon fra flere land og kulturer — i lokaler med fantastisk utsikt. Videre utover finner du Seaport som også serverer lunsj, her får du blant annet masse deilig tyrkisk mat, kombinert med andre retter. Dette burde du prøve!

Og sist, men ikke minst, helt ytterst på Sørenga finner du den meksikanske restauranten Coyo. Om sommeren åpner de klokken 13.00, så du kan nyte en deilig lunsj i solen rett ved vannet.

coyo

Publisert: 28. april 2023 kl. 11:58

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

09

Mar

Champagne brunch hos Stock

Arrangement

Champagne brunch hos Stock

Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!

02

Mar

Åpning av Eden Café

Arrangement

Åpning av Eden Café

Velkommen til offisiell åpning av nabolags kafeen, Eden Café lørdag 2. mars fra kl. 10.30 til 17.00�...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Vis flere