Guide

Her finner du de beste drinkene

Det er mange kule barer i Oslobukta enten du skal ut med vennegjengen, på date eller planlegger en afterwork. Her guider vi deg til hvor du finner de beste drinkene - kanskje du finner en ny favorittbar?

Her finner du de beste drinkene

Barcode Streetfood

Inne på Barcode Streetfood finner du to store barer og et solid utvalg av drikke. Dette er mer enn bare en mathall. I helgene er det god stemning med discolys og DJ-er som setter stemningen. Du finner en bar i første etasje blant matbodene og en stilig cocktailbar i andre etasje. Det er godt med sitteplasser både i første og andre etasje, og i helgene er dette også stedet å gå for deg som liker å danse til langt utpå kvelden.

Hammerhai

Hammerhai skiller seg ut med fargerikt interiør og særegen estetikk. Baren drives av Misgina Ghebremeskel som har erfaring fra flere andre populære barer i Oslo. Her kan du nyte deilige drinker eller slå deg løs på dansegulvet. Hammerhai ligger ved bryggekanten og har en fin uteservering med utsikt mot Oslofjorden og Sørenga.

Poppy

En avslappet cocktailbar med lekkert interiør. Poppy fokuserer på en blanding av håndlagde cocktailer og et variert vinkart. Fra tidløse klassikere til innovative nye drinker. Her kan du forvente det uforventede når du overraskes med uanmeldt underholdning for litt ekstra spenning på kvelden. En intim og stilig cocktailbar for gode stunder.

bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta

Pokalen Barcode

Dette er puben for deg som vil se fotball sammen med andre supportere. Om sommeren har de en fin uteservering og viser de mest populære kampene på skjermer utendørs også. Ta med vennegjengen eller kollegaer til Pokalen, i tillegg til sport har de ulike spill som blant annet shuffleboard. Det arrangeres kvelder med DJs, konserter, standup og quiz.

Sørenga Social Club

Hos Sørenga Social Club har de lidenskap for cocktailkunst og bartenderne er alltid klare til å imponere med deres signaturcocktails. Prøv en klassiker med en moderne vri eller utforsk nye smaker. De har også en stor uteservering med utsikt mot MUNCH og Oslofjorden.

VIN Bjørvika

Ideen om å starte VIN Bjørvika oppstod fordi vinimportselskapet Grapestone Fine Wines AS ønsket å skape et sted med et sterkt fokus på gode vinopplevelser. Dette er også stedet for deg som ønsker å lære mer om vin. Vinimportselskapet Grapestone Fine Wines AS ble startet i 2012, og har siden den gang jobbet med vin og vinimport, så er det noe de kan så er det nettopp vin! Her finner du 100+ viner på glass, spennende vinpakker og ikke minst mange gode småretter tilpasset vinene. VIN Bjørvika ligger rett ved Operaen og MUNCH med både fjordutsikt og kveldssol.

bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta

Vannskrekk

Ytterst på Sørenga finner du Vannskrekk, som har fått navnet sitt etter beliggenheten rett ved Sørenga Sjøbad. Dette er stedet for å nyte solen om du ikke er i vannet. Baren har en tropisk atmosfære og fargerikt interiør. Mannen bak er Misgina Ghebremeskel som blant annet er eier av populære Hammerhai og barene kan minne litt om hverandre. Om du liker Hammerhai bør du absolutt sjekke ut Vannskrekk.

Vesper gastrobar

Vesper gastrobar er en uformell bar i Barcode med musikk og underholdning hele uken. Ta turen for aktiviteter som quiz, stand-up, gin-thursday eller tacofredag. I tillegg viser de tippekamper på storskjerm. Lokalene er innredet i moderne art deco-stil og de har en livlig uteservering hvor du kan nyte solen på varme dager.

bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta
bar oslobukta

Se full oversikt over mat og drikke i Oslobukta her.

Publisert: 12. mai 2024 kl. 21:07

Les også:

Guide: Byens beste utsikt

Guide

Guide: Byens beste utsikt

Frister det å nyte ett måltid med fin utsikt? Det skjønner vi godt - i Oslobukta finner du et utvalg...

Nyåpning: Palate

Nyåpninger

Nyåpning: Palate

En ny restaurant har åpnet i The Vandelay-lokalene, nemlig Palate! Nå får den rosa døra nytt liv og ...

Her finner du de beste drinkene

Guide

Her finner du de beste drinkene

Det er mange kule barer i Oslobukta enten du skal ut med vennegjengen, på date eller planlegger en a...

Pinse i Oslobukta

Guide

Pinse i Oslobukta

Det meldes om nydelig vær i Oslo i pinsehelgen - vi gleder oss til å nyte den i Oslobukta ☀️

Antrekkene til 17. mai

Nyheter

Antrekkene til 17. mai

Nasjonaldagen nærmer seg, og i butikkene i Operagata finner du et stort utvalg av antrekk til både d...

Guide: Bli klar til 17. mai

Guide

Guide: Bli klar til 17. mai

Er du klar for 17. mai? Vi guider deg til hvor du kan fikse hår, negler, bryn og hud før årets 17. m...

Vis flere