Nyåpninger

Envelope1976 åpner konseptbutikk

Onsdag 1. september åpner det norske motemerket ny butikk i Oslobukta

Envelope1976 åpner konseptbutikk

— Lokalene i Operagata skal speile vårt konsept og visjon. For ENVELOPE1976 har grunnverdiene vært å bygge opp et konsept med fokus på bærekraft i alle ledd, noe vi vil videreføre så godt det lar seg gjøre i et butikkonsept. Vi har som visjon at konseptbutikken til ENVELOPE1976 skal - i den grad det er mulig - bygges og består av gjenbruksmaterialer, restemateriell fra andre prosjekter i kombinasjon med våre tekstiler. For oss ville det være feil å bygge en ny butikk eller legge et gulv av betong for så å skape et uttrykk, som allerede er der. Det er unødvendig bruk av ressurser, sier Celine Aagaard, grunnlegger og medeier av ENVELOPE1976.

Envelope1976 er et eksklusivt norsk klesmerke med fokus på bærekraft. Fra lanseringen i 2018, distribueres Envelope1976 i dag via utvalgte norske og internasjonale konseptbutikker, eksklusive internasjonale nettbutikker, samt egen nettbutikk. Merket har høstet mye oppmerksomhet i både inn- og utland, og vant Årets norske designer under Costume Awards i 2020. Konseptbutikken i Oslobukta blir den første i sitt slag.

— Vi ønsker å vise plaggene våre i et lokale med råhet. Konseptet skal gi rom til forandring og eksperimentering, Vi skal vise en bredde av våre tidløse kolleksjoner - samtidig som at det også vil være mulig å få tak i unike plagg laget på bestilling her i Norge, sier Celine Aagaard.

Butikkdrift er dog ikke helt nytt for ENVELOPE1976, som siden i fjor sommer har hatt Pop-up butikk i på Grünerløkka- og med en vekst i hjemmemarkedet tar de nå et steg videre.

— Det har vært som et åpent vindu vi ikke har hatt lyst til å lukke. Vi er en liten bedrift i vekst, og har selvsagt lekt med tanken om en gang å åpne egen konseptbutikk- og nå skjer det. Vi håper og tror konseptbutikken i Oslobukta vil være med på å bygge mer kjennskap til ENVELOPE1976- og bygge merkevaren. Oslobukta er et spennende prosjekt i en bydel med vekst og fokus på kultur, kunst og mat. Med Operaen, Deichman og nå MUNCH blir dette et nytt knutepunkt i Oslo, tror Celine Aagaard, som selv er oppvokst i Oslo. 

Celine Aagaard og Pia Nordskaug er imponert over prosjektet Carucel Eiendom med Caroline Krefting i spissen har på gang i Oslobukta, og synes det er motiverende at de tør å satse på nye konsepter for å skape sin visjon for området. Krefting er på sin side meget fornøyd med ny driver i Oslobukta.

— Det er rått å se hva Celine og Pia har fått til med Envelope1976, og deres fokus på kvalitet, design og bærekraft. Dette er midt i blinken for Oslo’s nye handlegate - Operagata. Vi ønsker å skape en ny form for handlegate hvor vi samler brands, produkter og opplevelser som man ikke ellers finner i byen. Både større og mindre aktører som gjerne har noe nytt og litt annerledes å by på til våre besøkende, sier Caroline Krefting.

Envelope1976 Concept Store åpner i Operagata 1. september.

- Vi gleder oss til å kunne invitere både norske og internasjonale kunder til ENVELOPE1976 i Oslobukta, sier Celine Aagaard og Pia Nordskaug.

Publisert: 31. august 2021 kl. 10:56

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Guide

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg! Den 14. februar er det Valentine’s Day og kanskje planlegger ...

05

Feb

18

Feb

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Arrangement

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Bli med å feire dragens år 2024 på Dinner Barcode fra 5. februar til 18. februar.

Vis flere