Guide

Bli kjent med Sørenga

Ta turen til Sørenga for flott utsikt mot Oslofjorden og byen, mange gode spisesteder, aktiviteter og bading. Her er en guide til hva Sørenga har å by på.

Bli kjent med Sørenga

Restauranter

Langs bryggekanten ligger spisestedene på rekke og rad på Sørenga. Her er utvalget stort av gode restauranter med fantastisk beliggenhet langs vannkanten og nydelig utsikt. Enten du skal spise lunsj eller middag, ta en is eller kaffe finner du det her. Noen av restaurantene som er åpne for lunsj og middag er Castello med en variert meny inspirert av flere land og kulturer, Seaport med deilig tyrkisk mat, Mirabel med en meny inspirert av middelhavslandene og Panorama som i hovedsak er en grill- og sjømatrestaurant. Noen av restaurantene åpner først til middag, og da finner du alt fra indisk gatemat hos Indian Street Food Company og hamburgerer hos Bun's Burger, til japansk fusion hos IKI og meksikansk hos Coyo ytterst på Sørenga. Alle har også stor og fin uteservering.

Castello
Coyo
Mirabel
Castello
Coyo
Mirabel

Utendørs aktiviteter hos Friluftshuset

Er du glad i aktiviteter ute er Sørenga stedet for deg, her finner du Friluftshuset med mange ulike aktiviteter. Friluftshuset tilhører DNT Oslo og Omegn og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Her  kan du bli med på yogakurs og inspirasjonskvelder, buldre i buldrerommet, ta kurs, få turveiledning og kjøpe praktisk utstyr. Du har kanskje sett mange i kajakk i området? Hos Friluftshuset kan du nemlig også melde deg på kajakk kurs, leie kajakk eller bli med på guidet kajakktur. For å leie kajakk og padle på egenhånd må du ha NPF våttkort. Du kan også leie SUP-brett som har blitt veldig populært. Er du på utkikk etter et lokale til møter, konferanser eller selskaper har de et eget  utleielokale som leies ut til både privatpersoner og bedrifter.

Friluftshuset

Ta et bad i Oslofjorden

Sørenga har mange bademuligheter, mest kjent er populære Sørenga sjøbad ytterst på Sørenga. Her finner du barnevennlig sandstrand, stupebrett, bryggekanter, benker og gresslette. Det er også en egen baderampe for bevegelseshemmede. Havnepromenaden langs Sørenga og Sørengstranden er også fint for deg som vil ta et bad. Et bad i Oslofjorden er en aktivitet året rundt og ved broen til Sørenga finner du Oslo badstu forening med flytende badstuer som er åpne hele året. Her kan du booke en badstu eller ta drop in.

Publisert: 23. april 2023 kl. 17:30

Les også:

26

Apr

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en kveld full av kunst og inspirasjon fredag 26. april. Galleriene i Oslobukta holder kve...

Nyhet: Los Tacos har åpnet

Nyåpninger

Nyhet: Los Tacos har åpnet

Et nytt spisested har åpnet på Munch Brygge, nemlig Los Tacos! Dette stedet må du sjekke ut.

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Vis flere