Sultne gutter runder av årets kulinariske i Oslobukta. De avslutter med stil: et gedigent julebord hos Stock! Alle er velkommen!🪩🎄
Gå til eventStock er kjent for sine rause porsjoner, solide smaker og sin gode atmosfære. Et perfekt utgangspunkt for et minneverdig juleselskap.
Oskar Pask og Ole Fonken vil stå for musikken og spille julen inn.
Meny: Totalpris: 855,- per person.
Menyen består av fire retter med sesongens beste råvarer. På menyen finner du blant annet terrine av frilandsgris, torsk med bacon og “Stock And” – alt akkompagnert av kokkenes høyt elskede sauser og sjyer.
- Terrine av frilandsgris – ribbe og nakke
- Ovnsbakt torsk med bacon
- «Stock And»
- Sjokoladekrem og solbærkompott
Planlegger du å fri? Eller bare på jakt etter noe virke...
Tilbringer du høstferien i byen? Da har vi satt sammen ...
Ny kjøkkensjef og soussjef er på plass hos Palate! Kjø...
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...











