På Stock restaurant følger menyen sesongene. Vi er kompromissløse på råvarer og hvordan vi bruker dem. Uansett om du skal ha en forretningslunsj, helaften med en gjeng eller ta et glass og snacks i baren – velkommen til Stock.
På Stock er det høyt under taket, på alle måter – avslappet atmosfære, leken tilnærming til utnyttelse av utsøkte råvarer og servering tilpasset dine ønsker. Stock er hentet fra det engelske ordet for kraft. En skikkelig kraft er en viktig ingrediens for de fleste retter. På vår restaurant tar vi kraft på alvor, enten den skal brukes til sjømat, kjøtt eller vegetarretter.
Inspirasjon til våre retter finner vi ofte i Frankrike, Spania og Italia. Den kombinerer våre erfarne kokker med lokale råvarer, enten det er verdens beste sjømat, kjøtt fra små produsenter, vilt fra fjellheimen eller grønnsaker høstet på gårder nær Oslo. Besøk oss for en uformell lunsj alene eller sammen med andre, for en helaften, hvor dere kan dykke ned i en rikholdig vinliste, eller en kjapp middag før kveldens program – eller ta sete i baren og velg småretter fra vår snack-meny. Ja, vi serverer selvsagt østers og bobler i baren.
Sjekk vår meny og bestill bord i dag. Velkommen!