Arrangement

Julemarked i Oslobukta

09. desember kl. 10:00 - 15:00

Velkommen til julemarked! Lørdag 9. desember inviterer vi til en hyggelig juledag med masse gøy for både store og små.

Gå til event
Julemarked i Oslobukta

Hva gir vel mer julestemning enn julemarked? Ta turen lørdag 9. desember for herlig førjulsstemning! På Stasjonsallmeningen blir det masse godt fra både aktører i området og andre, samt karamikk, smykker og masse annet spennende. Julemarkedet varer fra kl. 11 til 16.

Disse finner du på julemarkedet:

✨ Dapper - her selges pølser til den som er litt sulten

✨ KUMI - finner du på markedet med spiselige og drikkelig snacks som du må teste!

✨ Heier du Rietz - er på plass med sin nydelige honning

✨ Abildsø gård - kommer og selger most eple på markedet

✨ Obelia konditori - et lite fransk konditori og bakeri som elsker å jobbe med lokale produkter, og plukker gjerne bær, frukt og grønt som de deretter baserer sine godsaker på. På markedet selger de makroner, marshmallows rull, bamsemums, croquant, diverse syltetøy, konfekt og sjokolade.

✨ Marte Gjone - Gjone er gullsmed som pendler mellom bygd og by. Hun blir inspirert av natur og tekstur, erosjon og tilfeldigheter. Smykkene er skulpturelle, organiske og tidløse, som alle lar seg kombinere på tvers av teknikker. Her finner du utvalgte unika produkter i resirkulert sølv, kombinert med stener og ferskvannsperler.- Eva Ringstad vil være tilstede og selge keramikk

✨ Soft studio - Soft Studio designer og håndlager fargerike vesker, smykker og scrunchies til håret. Visjonen bak merke er å ta vare på det vakre med håndarbeidet, i tillegg til å inspirere til mer fargebruk i livet. Produktene er laget av gjenbrukstekstiler, ferskvannsperler og skatter funnet på reiser rundt i verden. Soft Studio drives av Sara Tonning, som også er fotograf. På markedet vil det være mulighet for å få kjøpt hjemmelagde fargerike julegaver, i tillegg til postkort og prints av fotografier.

✨ Ylenia Arca - Ylenia Arca er navn bak YA! Hun kommer fra Italia og jobber i Oslo som landskapsarkitekt. I designet hennes blander hun ulike teknikker for å finne en balanse mellom estetikk og nytte: fra tegning til sying, fra broderi til fotografi eller i det siste 3D-design. På markedet skal hun selge pannebånd og 3D printede vaser og potter. Pannebåndene og turbanene er for det meste laget med stoffer som er til overs fra andre syprosjekter, gardiner, putetrekk, tepper eller reststoffer som finnes på loppemarkeder og bruktbutikker; av denne grunn nesten hver vare er unik. 3D-printede produkter er designet og printet hjemme i Oslo ved bruk av plantebasert eller resirkulert plastfilament. De kommer i forskjellige størrelser, former og farger.

✨ Hemsen - selger superfine skinn

✨ Åse Keramikk og Smukt -To keramikk-kollektiver som lager flotte objekter i leire. Her kan du sikre deg en original, lokalprodusert julegave✨ Det vil også være et keramikk-marked på Hammerhai, så ta gjerne turen innom der også!

I tillegg er det masse annet gøy som skjer i området. Hos Villa Paradiso inviterer vi til pepperkakeverksted 🍕 Her kan barna pynte pepperkaker med masse stæsj og høy kosefaktor.

Det blir visning av Mikke Mus jul i lavvo på Stasjonsallmeningen 🎞 Bli med inn i vår oppvarmede lavvo og se Mikke Mus jul på stort lerret, med pledd, popcornmasking og skikkelig julestemning. Helt gratis og åpent for alle!

Filmen vises 3 ganger i løpet av dagen, klokken 11.30, 13.30 og 15.00.

Kl. 13.00 er det åpning av Nøtteknekkerutstilling. I samarbeid med Operaen kan du i desember se en helt egen Nøtteknekkerustilling i Operagata.

Vi får besøk av Byutviklingsbyråd James Stove Lorentzen som vil gjøre den offisielle åpningen og avdukingen av utstillingen klokken 13.00 lørdag 09/12.

Etter den offisielle åpningen inviterer vi deg til å oppleve sang av operasanger Jens-Erik Aasbø m/pianist fra Den Norske Opera & Ballett ✨

Velkommen til julemarked!✨

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Guide

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg! Den 14. februar er det Valentine’s Day og kanskje planlegger ...

05

Feb

18

Feb

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Arrangement

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Bli med å feire dragens år 2024 på Dinner Barcode fra 5. februar til 18. februar.

Vis flere