Hunter Oslo Barcode

Hunter Oslo Barcode


Hunter er et gammelt familieeid selskap som har produsert kvalitetsprodukter til hund og katt siden 1980, og jobber alltid for å holde kvalitet og utviklingen av produkter på topp. Deres unike lærprodukter til hund er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design.

Spesialbutikk
Oslobukta wave
  • Man-fre10-19
  • Lørdag10-18
NettsideTil Google Maps

"I en årrekke har vi solgt Hunter sine kvalitetsprodukter og i 2014 åpnet vi vår første Hunter Brandstore & Saloon på Fornebu S som Norges første Hunter-butikk.

Vi har siden da alltid hatt en visjon om å åpne en avdeling til i hjertet av Oslo og Oslobukta var da et naturlig valg med all den spennende utviklingen som har skjedd siste årene.

Vi ønsker å strekke oss langt for kundene våre og tilby dem en helt unik bruksdesign som hele tiden jobber for å utvikle nye produkter med god funskjonalitet og deisgn for hunder og katter.

Vi åpnet også i oktober vår pa avdeling med klipp og stell av hund, her vil vi også kunne tilby beroligende spa-behandlinger for hunder med særskilte behov eller allergier.

Velkommen til oss!"

Dronning Eufemiasgate 38
0191 Oslo
41418200
barcode.hunter@glitrezoo.no