Nyheter

Påske i Oslobukta

Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, ta et padlekurs, prøv en påskekasse fra Annis eller ta med barna på påskeverksted på MUNCH.

Påske i Oslobukta

Annis Pølsemakeri

Har du vært innom Annis i Dronning Eufemias gate? Ferskvare- og delikatessebutikken holder åpent i påsken. Ta turen innom og se det store utvalget av kjøtt, oster, spesialprodukter fra norske produsenter og villfanget fisk og skalldyr. De har også satt sammen egne påskekasser til gode priser. De holder åpent torsdag - fredag fra kl. 11-18. Lørdag fra kl. 09-16. Stengt mandag 18. april.

Friluftshuset

Har du lyst å leie kajakk eller bli med på et padlekurs? DNT Friluftshuset på Sørenga holder åpent hele påsken, inkludert helligdagene fra kl. 10-15. Her kan du kan leie kajakk, buldre eller ta en kaffe i butikken. I helgene har de padlekurs.

Påskeaktiviteter for barn

Ta med barna til området, det er mye morsomt som også passer for de minste. På lekeplassen kan de svinge seg i brannmanstang, prøve seg på klatreveggene og sklie. På Deichman Bjørvika har de egen etasje for barn hvor de kan lese bøker og tegne. Påskeaften arrangeres det spilldag fra kl. 10-14 hvor det vil bugne av brettspill som passer for barn fra 3 år. Fra kl. 12-13.30 er det juniorkino hvor de viser filmen “Ainbo - møt Amazonas vokter!”.

MUNCH har også mye morsomt for barn. På museet har de en egen etasje for barna hvor de kan tegne og utforske kunstneren i seg. Hver dag fra 9. til 18. april arrangeres det påskeverksted hvor barna får eksperimentere med forskjellige virkninger av tusjpensler, blekk og vann på store formater sammen med kunstner Janicke Schønning.

Barcode Street Food

Har du vært innom den nye mathallen i Dronning Eufemias gate? Hos Barcode Street Food finner du 14 ulike spisesteder med matopplevelser fra alle verdens hjørner.

Enten du er veganer, pescetarianer eller kjøtteter er matopplevelsene mange. Den spennende mathallen serverer retter fra Peru, Mexico, Japan, India, Thailand, Portugal, Hellas, Hawaii, Kina, Libanon og Afrika. Matbodene du finner er nøye utvalgt, med et sterkt konsept og serverer fantastisk mat laget med kvalitetsråvarer. Barcode Street Food holder åpent alle dager i påsken med normale åpningstider.

Daikai

DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker. Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. Hva med å unne deg en massasje i påsken? De har også parmassasje. Daikai er åpent hver dag i påsken fra kl. 11 til 19.

Ta en lunsj eller middag ute

Hva med å gå ut på en av de mange restaurantene i området? Utvalget er stort og mange holder åpent i påsken. Hos Sumo får du varme matretter fra hele Asia, i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Sushi-kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion-sushi. Sumo er åpen hver dag fra kl. 15 til kl. 21.

Dapper Bistro har også vanlige åpningstider i påsken. Multibrand-butikken har både retail og servering i samme lokale. Perfekt for deg som ønsker shopping, kaffe og lunsj på dagtid - middag, musikk. og vin på kveldstid.

Frister det med italiensk i påsken? Villa Paradiso er et populært valg for hele familien. Restauranten ligger rett ovenfor Munch og byr på napolitansk pizza og ekte italiensk mat, servert i en autentisk italiensk atmosfære. De er åpent hver dag i påsken fra kl. 11 til kl. 22. På de røde dagene er de åpent fra kl. 12 til kl. 21.

Eller hva med mexikansk? Coyo holder åpent hele påsken, og har åpnet uteserveringen! De holder åpent fra 13.00, så du kan legge lunsj eller middag her.

En tur på bar

Nyåpnede Hammerhai Bar holder åpent hele påsken, så du kan nyte en god drink eller to i solveggen eller før eller etter middag!

I Baren holder også åpent hele påsken, her får du også kjøpt deilig mat på en nydelig uteservering.

Artikkelen oppdateres.

Publisert: 04. april 2022 kl. 13:35

Les også:

10

Des

14

Des

Holiday Art Market

Arrangement

Holiday Art Market

Velkommen til årets “Holiday Art Market” i Bjørvika!

09

Des

02

Jan

Nøtteknekkerustilling i Operagata

Arrangement

Nøtteknekkerustilling i Operagata

I samarbeid med Operaen kan du i desember se en helt egen Nøtteknekkerustilling i Operagata. Oppdag ...

09

Des

Julemarked i Oslobukta

Arrangement

Julemarked i Oslobukta

Velkommen til julemarked! Lørdag 9. desember inviterer vi til en hyggelig juledag med masse gøy for ...

06

Des

31

Jan

Bruksmann Pop-Up

Arrangement

Bruksmann Pop-Up

Velkommen til en velkuratert bruktsjappe med fokus på high-end design, antikk og samtidskunst i Ope...

Juleantrekk og det lille under

Nyheter

Juleantrekk og det lille under

Festsesongen er her og vi har tatt en prat med Envelope 1976 og Bjørvika Undertøy om antrekk til jul...

25

Nov

Juleåpning i Bjørvika

Arrangement

Juleåpning i Bjørvika

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Oslobukta, MUNCH, Den Norske Opera og Ballett, SALT, Oslo Badstufor...

Vis flere