Nyheter

Påske i Oslobukta

Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, ta et padlekurs, prøv en påskekasse fra Annis eller ta med barna på påskeverksted på MUNCH.

Påske i Oslobukta

Annis Pølsemakeri

Har du vært innom Annis i Dronning Eufemias gate? Ferskvare- og delikatessebutikken holder åpent i påsken. Ta turen innom og se det store utvalget av kjøtt, oster, spesialprodukter fra norske produsenter og villfanget fisk og skalldyr. De har også satt sammen egne påskekasser til gode priser. De holder åpent torsdag - fredag fra kl. 11-18. Lørdag fra kl. 09-16. Stengt mandag 18. april.

Friluftshuset

Har du lyst å leie kajakk eller bli med på et padlekurs? DNT Friluftshuset på Sørenga holder åpent hele påsken, inkludert helligdagene fra kl. 10-15. Her kan du kan leie kajakk, buldre eller ta en kaffe i butikken. I helgene har de padlekurs.

Påskeaktiviteter for barn

Ta med barna til området, det er mye morsomt som også passer for de minste. På lekeplassen kan de svinge seg i brannmanstang, prøve seg på klatreveggene og sklie. På Deichman Bjørvika har de egen etasje for barn hvor de kan lese bøker og tegne. Påskeaften arrangeres det spilldag fra kl. 10-14 hvor det vil bugne av brettspill som passer for barn fra 3 år. Fra kl. 12-13.30 er det juniorkino hvor de viser filmen “Ainbo - møt Amazonas vokter!”.

MUNCH har også mye morsomt for barn. På museet har de en egen etasje for barna hvor de kan tegne og utforske kunstneren i seg. Hver dag fra 9. til 18. april arrangeres det påskeverksted hvor barna får eksperimentere med forskjellige virkninger av tusjpensler, blekk og vann på store formater sammen med kunstner Janicke Schønning.

Barcode Street Food

Har du vært innom den nye mathallen i Dronning Eufemias gate? Hos Barcode Street Food finner du 14 ulike spisesteder med matopplevelser fra alle verdens hjørner.

Enten du er veganer, pescetarianer eller kjøtteter er matopplevelsene mange. Den spennende mathallen serverer retter fra Peru, Mexico, Japan, India, Thailand, Portugal, Hellas, Hawaii, Kina, Libanon og Afrika. Matbodene du finner er nøye utvalgt, med et sterkt konsept og serverer fantastisk mat laget med kvalitetsråvarer. Barcode Street Food holder åpent alle dager i påsken med normale åpningstider.

Daikai

DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker. Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. Hva med å unne deg en massasje i påsken? De har også parmassasje. Daikai er åpent hver dag i påsken fra kl. 11 til 19.

Ta en lunsj eller middag ute

Hva med å gå ut på en av de mange restaurantene i området? Utvalget er stort og mange holder åpent i påsken. Hos Sumo får du varme matretter fra hele Asia, i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Sushi-kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion-sushi. Sumo er åpen hver dag fra kl. 15 til kl. 21.

Dapper Bistro har også vanlige åpningstider i påsken. Multibrand-butikken har både retail og servering i samme lokale. Perfekt for deg som ønsker shopping, kaffe og lunsj på dagtid - middag, musikk. og vin på kveldstid.

Frister det med italiensk i påsken? Villa Paradiso er et populært valg for hele familien. Restauranten ligger rett ovenfor Munch og byr på napolitansk pizza og ekte italiensk mat, servert i en autentisk italiensk atmosfære. De er åpent hver dag i påsken fra kl. 11 til kl. 22. På de røde dagene er de åpent fra kl. 12 til kl. 21.

Eller hva med mexikansk? Coyo holder åpent hele påsken, og har åpnet uteserveringen! De holder åpent fra 13.00, så du kan legge lunsj eller middag her.

En tur på bar

Nyåpnede Hammerhai Bar holder åpent hele påsken, så du kan nyte en god drink eller to i solveggen eller før eller etter middag!

I Baren holder også åpent hele påsken, her får du også kjøpt deilig mat på en nydelig uteservering.

Artikkelen oppdateres.

Publisert: 04. april 2022 kl. 13:35

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

09

Mar

Champagne brunch hos Stock

Arrangement

Champagne brunch hos Stock

Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!

02

Mar

Åpning av Eden Café

Arrangement

Åpning av Eden Café

Velkommen til offisiell åpning av nabolags kafeen, Eden Café lørdag 2. mars fra kl. 10.30 til 17.00�...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Vis flere