Nyåpning: Palate

En ny restaurant har åpnet i The Vandelay-lokalene, nemlig Palate! Nå får den rosa døra nytt liv og farge.

Nyåpning: Palate

Du har kanskje lurt på hva som skulle åpne i lokalet med den rosa døren? Nå har Palate åpnet, en restaurant inspirert av både Italia og Frankrike i en skjønn forening med Skandinavia. Palate som betyr gane på engelsk, symboliserer lidenskapen for maten de skal lage og vinen de vil servere.

Bak konseptet Palate er ekteparet Helga Dis Asbergsdottir Flaaten og Kawai Kahlon. De har en felles idenskap for gode smaker i mat og drikke. Reisen startet da veiene deres krysset mens de jobbet sammen med utviklingen av restaurantkonsepter. Historien utviklet seg til et ubetinget engasjement for gastronomiens verden, og de har siden da hatt en drøm om å starte noe eget.

Når de kom over de tidligere lokalene til The Vandelay klaffet alt. Her står en åpen grill som sentrum for matlagingen og de kan friste med retter som fremhever de naturlige smakene av sesongens beste ingredienser. Hovedrettene er tilberedt i generøse porsjoner og serveres på delingsfat, inspirert av måten mat serveres på i landene rundt Middelhavet. Med over ti år i vinbransjen hos en av Norges beste importører er vinen også en sentral del av konseptet.

Helga Dis Asbergsdottir Flaaten og Kawai Kahlon har pusset opp store deler av lokalet selv og gjort en god del endringer. Den ikoniske rosa soppen midt i lokalet har kanskje blitt enda mer ikonisk etter at den unge kunstneren Kasparas Brazovskis fikk uttrykke sin versjon av Palate gjennom et slags veggmaleri. Den rosa døra inn til restauranten får også nytt liv og farge.

Ta turen til Palate og bli med på en smaksreise du sent vil glemme. De har også en flott uteservering hvor du kan nyte deilig mat, noe godt i glasset og vårsolen!

Du finner Palate i Dronning Eufemias Gate 23.

palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate
palate

Publisert: 12. mai 2024 kl. 22:06

Les også:

Her får du god indisk mat i Oslobukta

Her får du god indisk mat i Oslobukta

Indisk mat er en favoritt hos mange, og hos oss finner ...

Kulturgata

Kulturgata

Har du besøkt galleriene i kulturgata? Her finner du ma...

Datenight i Oslobukta

Datenight i Oslobukta

På jakt etter det perfekte stedet for første daten? Ell...

Norsk kvalitet og design for de yngste

Norsk kvalitet og design for de yngste

I Operagata finner du et stort utvalg norske designere,...

En dag i Oslobukta

En dag i Oslobukta

Lek turist i egen by, og sett av en hel dag i Oslos nye...

Egenpleie hos Best of You

Egenpleie hos Best of You

Best of You er et senter for skjønnhet, helse og velvær...