Nyåpninger

Møt dama bak suksessen Talormade

– Jeg vil gjøre Oslo til byen jeg selv ville bodd i.

Møt dama bak suksessen Talormade

Du har kanskje lagt merke til henne allerede. Hun som selger uimotståelige donuts i alle regnbuens farger og det som må være blant Oslos beste kaffe. Talor Browne har allerede satt seg selv på kartet, først på Youngstorget under navnet Talor&Jørgen, og nå er konseptet Talormade etablert på Lillo Gård. Snart er hun også klar for å sette farger og sukker i livet i Oslobukta.

– Det er dette som skjer når du lar en kvinne som meg leve ut drømmen sin, smiler hun.

Etter mange år i bransjen har Talor skapt sitt eget univers bestående av forskjellige donuts med alle former for sjokolade, pasjonsfrukt, lemon curd og crème brûlée, for å nevne noen, i tillegg til et eget kaffebrenneri.

Talor Browne åpner Talormade i Oslobukta

Talor Browne er klar for å åpne sin tredje kafé i Oslo.

Opprinnelig er hun fra Australia og i mange år var hun en del av Melbournes kule kaféscene. I dag er hun gift med en nordmann og godt etablert i Oslo. Selv om Norge er et godt stykke unna Melbourne, har ideen til Talor har vært klar fra start – hun ville åpne steder som Oslo ikke har fra før.

– I Oslo er det mange seriøse aktører som gjør suksess, og så kommer jeg med alt sukkeret. Men ideen bak er at det skal være et gøy, varmt sted hvor alle er velkomne, og med fantastisk mat selvsagt, forteller hun entusiastisk.

Kaffe og donuts hos Talormade i Oslo

Hos Talormade finner du fristende kaffe og donuts. Foto: Lars Petter Pettersen.

Vil være med å skape det nye Oslo

At valget falt på å plassere Talormade på Lillo Gård og i Oslobukta er ikke tilfeldig. I stedet for å åpne kafé i allerede populære områder, vil Talor trekke til seg folk til nye steder.

– Måten man gjør Oslo bedre på er å dra til steder som ikke er noe enda, og gjøre det til noe. Hele visjonen min er å gjøre Oslo mer til den byen jeg selv vil bo i.

Og Talor snakker av erfaring. Kaféene på Youngstorget og Lillo Gård ble raskt populære, og hun har mange planer for veien videre i Oslobukta. Nøyaktig hva som venter vil hun holde for seg selv, men hun kan røpe at det blir mer enn donuts og kaffe. Hun har også en drøm vil hun dele om den nye lokasjonen.

– Rett utenfor døren kan du hoppe ut i vannet og ta et bad. Jeg har en drøm om at folk skal flyte rundt i baderinger og nyte kaféen. Eller bare sitte langs vannet, spise en donut og drikke god kaffe.

Talormade åpner i Oslobukta 2020

Lokalene er straks klare, og i juni blir det åpning av Talormade i Oslobukta.

Fortsatt donuts i korona-tider

Til tross for korona-viruset, har Talormade ikke satt bremsene på. Kaféen på Lillo Gård lager fortsatt donuts og kaffe til take-away, i tillegg til noen sitteplasser med god avstand mellom hverandre. Kafeen er stor og romslig, og for å gjøre det trygt for kundene vasker de godt mellom hvert eneste besøk. Filialen i Oslobukta åpner også som planlagt.

– Vi er en ny virksomhet midt i en global pandemi, sånn sett kunne jeg ikke valgt et verre tidspunkt å åpne en kafé på, sier Talor.

Likevel er hun optimistisk. Etter overtakelse av lokalet i april og noen måneder med oppussing, blir det åpning i juni. Talor har allerede gjort seg godt kjent i området og besøkt flere av naboene. Favoritten er uten tvil Koie.

– Jeg elsker Koie, de lager fantastisk ramen. Det er et av mine favorittsteder, spesielt hvis jeg er alene. Der kan man sitte og spise ramen alene, uten at det er noe rart. De har også klart å få inn en matrett i Oslo som ikke var her fra før, avslutter hun fornøyd.

For mer donuts og kaffe, sjekk ut Talormade på Instagram: https://www.instagram.com/talormade/

Publisert: 28. mai 2020 kl. 22:00

Les også:

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Den beste shoppingen i Oslo

Guide

Den beste shoppingen i Oslo

Har du besøkt handlegaten vår Operagata? Her finner du mange lekre butikker og ikke minst norske des...

16

Feb

Art Night

Arrangement

Art Night

Bli med på en ettermiddag full av kunst og inspirasjon fredag 16. februar 🌿

Går dere med gifteplaner?

Nyheter

Går dere med gifteplaner?

I Operagata finner du en rekke fine butikker, deriblant Thune, hvor de er eksperter på smykker og kl...

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Guide

Gavetips til Valentine's Day fra Thune

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg! Den 14. februar er det Valentine’s Day og kanskje planlegger ...

05

Feb

18

Feb

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Arrangement

Kinesisk nyttårsfeiring hos Dinner Barcode

Bli med å feire dragens år 2024 på Dinner Barcode fra 5. februar til 18. februar.

Vis flere