Nyåpninger

Møt dama bak suksessen Talormade

– Jeg vil gjøre Oslo til byen jeg selv ville bodd i.

Møt dama bak suksessen Talormade

Du har kanskje lagt merke til henne allerede. Hun som selger uimotståelige donuts i alle regnbuens farger og det som må være blant Oslos beste kaffe. Talor Browne har allerede satt seg selv på kartet, først på Youngstorget under navnet Talor&Jørgen, og nå er konseptet Talormade etablert på Lillo Gård. Snart er hun også klar for å sette farger og sukker i livet i Oslobukta.

– Det er dette som skjer når du lar en kvinne som meg leve ut drømmen sin, smiler hun.

Etter mange år i bransjen har Talor skapt sitt eget univers bestående av forskjellige donuts med alle former for sjokolade, pasjonsfrukt, lemon curd og crème brûlée, for å nevne noen, i tillegg til et eget kaffebrenneri.

Talor Browne åpner Talormade i Oslobukta

Talor Browne er klar for å åpne sin tredje kafé i Oslo.

Opprinnelig er hun fra Australia og i mange år var hun en del av Melbournes kule kaféscene. I dag er hun gift med en nordmann og godt etablert i Oslo. Selv om Norge er et godt stykke unna Melbourne, har ideen til Talor har vært klar fra start – hun ville åpne steder som Oslo ikke har fra før.

– I Oslo er det mange seriøse aktører som gjør suksess, og så kommer jeg med alt sukkeret. Men ideen bak er at det skal være et gøy, varmt sted hvor alle er velkomne, og med fantastisk mat selvsagt, forteller hun entusiastisk.

Kaffe og donuts hos Talormade i Oslo

Hos Talormade finner du fristende kaffe og donuts. Foto: Lars Petter Pettersen.

Vil være med å skape det nye Oslo

At valget falt på å plassere Talormade på Lillo Gård og i Oslobukta er ikke tilfeldig. I stedet for å åpne kafé i allerede populære områder, vil Talor trekke til seg folk til nye steder.

– Måten man gjør Oslo bedre på er å dra til steder som ikke er noe enda, og gjøre det til noe. Hele visjonen min er å gjøre Oslo mer til den byen jeg selv vil bo i.

Og Talor snakker av erfaring. Kaféene på Youngstorget og Lillo Gård ble raskt populære, og hun har mange planer for veien videre i Oslobukta. Nøyaktig hva som venter vil hun holde for seg selv, men hun kan røpe at det blir mer enn donuts og kaffe. Hun har også en drøm vil hun dele om den nye lokasjonen.

– Rett utenfor døren kan du hoppe ut i vannet og ta et bad. Jeg har en drøm om at folk skal flyte rundt i baderinger og nyte kaféen. Eller bare sitte langs vannet, spise en donut og drikke god kaffe.

Talormade åpner i Oslobukta 2020

Lokalene er straks klare, og i juni blir det åpning av Talormade i Oslobukta.

Fortsatt donuts i korona-tider

Til tross for korona-viruset, har Talormade ikke satt bremsene på. Kaféen på Lillo Gård lager fortsatt donuts og kaffe til take-away, i tillegg til noen sitteplasser med god avstand mellom hverandre. Kafeen er stor og romslig, og for å gjøre det trygt for kundene vasker de godt mellom hvert eneste besøk. Filialen i Oslobukta åpner også som planlagt.

– Vi er en ny virksomhet midt i en global pandemi, sånn sett kunne jeg ikke valgt et verre tidspunkt å åpne en kafé på, sier Talor.

Likevel er hun optimistisk. Etter overtakelse av lokalet i april og noen måneder med oppussing, blir det åpning i juni. Talor har allerede gjort seg godt kjent i området og besøkt flere av naboene. Favoritten er uten tvil Koie.

– Jeg elsker Koie, de lager fantastisk ramen. Det er et av mine favorittsteder, spesielt hvis jeg er alene. Der kan man sitte og spise ramen alene, uten at det er noe rart. De har også klart å få inn en matrett i Oslo som ikke var her fra før, avslutter hun fornøyd.

For mer donuts og kaffe, sjekk ut Talormade på Instagram: https://www.instagram.com/talormade/

Publisert: 28. mai 2020 kl. 22:00

Les også:

Smaken av påske

Guide

Smaken av påske

Påske betyr god mat og ikke minst godsaker! Vi har vært en tur innom Annis og Talormade for å sjekke...

18

Mar

26

Mar

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Arrangement

ITALIENSK DESIGN I OSLO’S "LILLE VENEZIA”

Velkommen til Più Design pop-up i Operagata 65.

Påske i Oslobukta

Nyheter

Påske i Oslobukta

Det nærmer seg påske og om du planlegger bypåske er det mye å finne på. Lei kajakk, bli med på påske...

11

Mar

12

Mar

Lillelam reparasjonsdager

Arrangement

Lillelam reparasjonsdager

Har du et Lillelam-plagg som har fått et hull eller mangler en knapp og trenger hjelp til reparasjon...

Sesongens fantastiske råvarer

Guide

Sesongens fantastiske råvarer

Det er en ny sesong, og ny sesong kommer med nye menyer hos flere av restaurantene og ikke minst råv...

09

Mar

Champagne brunch hos Stock

Arrangement

Champagne brunch hos Stock

Velkommen til champagne brunch hos Stock 09. mars!

Vis flere