Tilbringer du høstferien i byen? Da har vi satt sammen en helt spesiell 3-retters meny for anledningen. Her får du smaker av sesongens beste råvarer - fra kremet skogsopp og smørstekt fisk til tørrmodnet svinenakke og en nydelig dessert med epler og brandy.
29. september - 4. oktober 2025
Tilbringer du høstferien i byen? Vi har satt sammen en nydelig 3-retters meny som gir deg smaken av høsten – perfekt å nyte i godt selskap.
Forrett:
Kremet skogsopp
- Estragonmajones, syltet løk, parmesan og gresskarkjerner
Hovedrett – velg mellom fisk eller kjøtt:
Stekt lange med smørsaus
- Blomkål, agurksalat, grillet og syltet løk
eller
Tørrmodnet & grillet svinenakke fra Annis
- Brokkolini & sennepssaus. Poteter med røkt svinknoke og kål
Dessert:
«Baba au brandy» og eplesorbet
- Vaniljekrem med rømme, hasselnøttkrokan og eplegelé
Pris: 760 kr per person (3-retters meny, med valg mellom fisk eller kjøtt til hovedrett).
Publisert: 29. september 2025 kl. 08:57
5.-16. november åpner Kensla Studio, YILI Design og fot...
Tilbringer du høstferien i byen? Da har vi satt sammen ...
Ny kjøkkensjef og soussjef er på plass hos Palate! Kjø...
Norli har skolestartskampanje! Finn alt dere trenger ti...
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...