Nyheter

Holzweiler satser i nytt område

Holzweiler fortsetter å utvide universet sitt, og til våren åpner de nye dører i Oslos nye prakt- og handelsområde. Gled deg til ny butikk i Operagata!

Holzweiler satser i nytt område

Oslo har en naturlig stor plass i hjertene deres, og de har lenge lett etter den perfekte beliggenheten til en ny Holzweiler-satsning.

«Vi gleder oss enormt til denne reisen i Oslobukta. Området har på kort tid vist seg å bli et spennende sted som bringer noe helt nytt til byen. Sammensetningene av konseptene som Caroline og Carl Erik skaper i Oslobukta er spot on, og vi skjønte raskt at de har stor forståelse for at området vinner enormt på at man venter med å signere inntil konseptet er riktig. Det gode samarbeidet og den langsiktige tankegangen fra Carucel var essensielt for oss for å lande denne prosessen. I tillegg er vi glade for at de er åpne for å tenke utenfor boksen – akkurat som oss . Vi ønsker å vise flere sider av oss selv, og ser frem til å inngå flere spennende partnerskap i våre nye lokaler her. Fremtidens retail er opplevelser, og de opplevelsene håper vi å gi kundene våre når vi åpner i 2021. Oslobukta er et perfekt sted for å utforske nye muligheter,» sier Andreas Holzweiler.


Oslobukta er handelsstanden i Bjørvika, og er en samlebetegnelse på tilbudet man finner på bygulvet i områdene Sørenga, Barcode, Bispevika og Munch Brygge. I dette historiske området, hvor Oslo i sin tid ble grunnlagt, finner man noe av det beste hovedstaden har å tilby innen kultur, kunst og matopplevelser.

Bak utviklingen av handelsområdet står Carucel Eiendom med Caroline Krefting i spissen, som har som mål å utvikle kvalitetstilbud for alle, og et sted hvor det er hyggelig å bo, spennende å besøke og attraktivt å arbeide. Hittil har fokuset vært rettet mot å skape en spennende og god miks av mat-, drikke- og velværetilbud. Høsten vi l bestå av flere spennende restaurantåpninger, men det er også klart for å lette litt på sløret rundt retail, hvor åpning med
Holzweiler til våren er første nyhet ut.


«Vi gleder oss stort til Holzweiler åpner dørene i Oslobukta. Vi startet tidlig en dialog med Andreas, Susanne og Maria, fordi vi har stor tro på Holzweiler-brandet og menneskene bak det. Se på alt de har fått til allerede! I tillegg lot vi oss imponere over deres planer og strategi for tiden fremover. Det er spesielt gøy å satse på en sterk norsk merkevare som også har stort fokus på bærekraft og mangfold. Vi er stolte av å ha dem med i Oslobukta-familien og gleder oss til reisen videre sammen med dem. Vi ser også frem til å dele flere spennende partnerskap i Oslobukta i tiden fremover,» avslutter Caroline Krefting, investeringsdirektør i Carucel Eiendom.

Publisert: 14. oktober 2020 kl. 09:45

Les også:

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Guide

Sesongens blomster med Bjørvika Blomster

Solen titter frem, trærne spirer og nå vil vi ha frem sesongens blomster hjemme!

Vårens nyheter i butikkene

Nyheter

Vårens nyheter i butikkene

Våren er her, og butikkene i Operagata er fulle av nyheter!

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Nyheter

Folk i bukta: Finn hos DaiKai

Bli bedre kjent med folkene i Oslobukta. Finn er medeier hos DaiKai hvor han blant annet holder i da...

05

Apr

Ensemble <3 Dapper = Sant

Arrangement

Ensemble <3 Dapper = Sant

Velkommen til feiring av Ensemble x Dapper i Operagata 36 fredag 05. april!

Guide: Aktiv i Oslobukta

Guide

Guide: Aktiv i Oslobukta

Liker du å holde deg aktiv? Det finnes mange ulike muligheter i Oslobukta!

Topp 10 uteserveringer i Oslo

Guide

Topp 10 uteserveringer i Oslo

Det er vår, og det betyr uteservering! Når solen titter frem, og gradene kryper oppover er det på ti...

Vis flere