Guide

Guide: Helse, skjønnhet & velvære

Her finner du Oslobuktas helse- og velværetilbud.

Guide: Helse, skjønnhet & velvære

I tillegg til butikker og restauranter er Oslobukta full av perler innen helse og velvære. Hva med en avslappende massasje, ny frisyre, forfriskende hudbehandling, nye negler eller en skikkelig legesjekk? Her er en oversikt over helse- og velværeklinikker i Oslobukta.

Smil tannlegesenter i Bjørvika Oslo

Smil tannlegesenter

HELSE

Volvat Barcode

Hos Volvat Barcode finner du spesialister innen en rekke medisinske fagfelt – midt i Bjørvika. Tilbudet består blant annet av allmennlege, gynekolog, hudlege, psykolog, hjertelege, og nevrolog, for å nevne noen. Klinikken er åpen for alle, både privatpersoner og bedrifter, og du trenger ikke henvisning. Les mer om de ulike behandlingene her.

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle er Norges største tverrfaglige kjede på behandlinger av nerve-, muskel- og skjelettskader. Her finner du kiropraktor, fysioterapeut, og muskelterapeut, i tillegg til behandlinger av balanse- og svimmelhetsproblemer og trykkbølgebehandling. Klinikk for Alle er godt etablert i Barcode, og en kort gåtur fra Oslo S.

Kroppskontroll

Kroppskontroll er eksperter på muskel- og skjelettplager og er opptatt av å tilby riktig behandling til alle som trenger det, når det passer for dem. De tilbyr fem behandlingersformer: fysioterapi, kiropraktikk, naprati, osteopati og massasje. Kroppskontrollørene tilbyr drop-in og lengre behandlingsforløp, i tillegg til velgjørende velværebehandlinger.

Smil tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er opptatt av god tannhelse og streber etter å gi deg den tannbehandlingen du trenger. De som jobber på Smil Tannlegesenter har derfor ikke bare kun fokus på tannhelsen din, men også et stort fokus på deg som pasient.

FRISØRER

Olimb&Co

La roen senke seg i frisørstolen hos Olimb&co! I den nye salongen til Olimb&co på Mucnh Brygge er du i trygge hender hos erfarne frisører som gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Med kunnskap og kreativitet ønsker de deg velkommen til et deilig avbrekk i hverdagen.

LEAN Studio

Hos LEAN Studio i Barcode får du effektive behandlinger innen klipp og farge utført av profesjonelle frisører. Dette konseptet er skreddersydd for mennesker i travle miljøer. LEAN Studio har ekstra gunstige priser, her betaler du nemlig kun for tiden frisøren bruker.

PÅHÅRET

PÅHÅRET er en av Norges ledende frisørkjeder og du finner salongen midt i Barcode. Her blir du møtt av en gjeng blide og kunnskapsrike frisører med mål om å tilby akkurat den frisyren du ønsker deg.

ByBela
Lean frisør
Daikai
ByBela
Lean frisør
Daikai

SKJØNNHET

Best of You

Velværesenteret Best of You Beauty Center åpnet i 2016, og er stedet for ordentlig hverdagsluksus! Her finner du et bredt spekter av behandlinger — alt fra hudpleie, kosmetiske behandlinger og massasjer til vipper, bryn, hårfjerning, tannbleking, manikyr og medisinsk fotpleie. Best of You er opptatt av komfort, kvalitet og resultat og behandlingene skal skje i stilfulle og rolige omgivelser. Her er alle velkomne, både kvinner og menn.

Signaturklinikken

Signaturklinikken er Oslobuktas nyeste tilskudd innen velvære og klinikken åpnet i Rostockgata i oktober. Her finner du alt innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger, nøye utført av erfarne hudpleiere, estetiske sykepleiere og leger.

DaiKai Wellness

DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen fra en velutdannet og engasjert terapeut.

ByBela

ByBela er en eksklusiv neglesalong som tilbyr manikyr og pedikyr av høy kvalitet. Med elegante, moderne og instagramvennlige lokaler, får du et snev av luksus i en hektisk hverdag.

TRENING

Barry’s

Barry’s Barcode er treningssenteret som gir deg den ultimate kondisjons- og styrkeøkten. Konseptet er hentet fra Los Angeles og er en intensiv treningsform, men som passer for alle. Profesjonelle instruktører står klar for å gi deg litt ordentlig treningsluksus i hverdagen, og en liten ekstra push.

SATS Bjørvika

SATS Bjørvika er et moderne og innbydende treningssenter med blant annet løpesal, gruppetimer, erfarne PT-er, spa og badstue. Her finner du et godt utvalg av gruppetimer som sykkeltimer, yoga, pilates, og styrke- og kondisjonstimer. Velkommen til et bredt treningstilbud midt i Bjørvika.

Publisert: 01. januar 2024 kl. 19:01

Les også:

Guide: Byens beste utsikt

Guide

Guide: Byens beste utsikt

Frister det å nyte ett måltid med fin utsikt? Det skjønner vi godt - i Oslobukta finner du et utvalg...

Nyåpning: Palate

Nyåpninger

Nyåpning: Palate

En ny restaurant har åpnet i The Vandelay-lokalene, nemlig Palate! Nå får den rosa døra nytt liv og ...

Her finner du de beste drinkene

Guide

Her finner du de beste drinkene

Det er mange kule barer i Oslobukta enten du skal ut med vennegjengen, på date eller planlegger en a...

Pinse i Oslobukta

Guide

Pinse i Oslobukta

Det meldes om nydelig vær i Oslo i pinsehelgen - vi gleder oss til å nyte den i Oslobukta ☀️

Antrekkene til 17. mai

Nyheter

Antrekkene til 17. mai

Nasjonaldagen nærmer seg, og i butikkene i Operagata finner du et stort utvalg av antrekk til både d...

Guide: Bli klar til 17. mai

Guide

Guide: Bli klar til 17. mai

Er du klar for 17. mai? Vi guider deg til hvor du kan fikse hår, negler, bryn og hud før årets 17. m...

Vis flere