Næringslokaler

Oslobukta er betegnelsen bygulvet i områdene Barcode, Bispevika, Munch Brygge og Sørenga. Oslo Bay District AS eies av Madison International Realty. LLC og Carucel Eiendom. Området forvaltes av Carucel Eiendom i Oslo.

Er du interessert i å leie næringslokaler? KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Eller ta kontakt med Carucel Eiendom:
oslobukta@carucel.no
+47 93088332

Oslobukta
Oslobukta

Carucel Eiendom presenterer 48.000 kvm med muligheter på bygulvet. Der byen møter fjorden fylles lokaler med en fusjon av kultur, restauranter, butikker og opplevelser.

I Bjørvika skal 20.000 mennesker jobbe, og 10.000 bo innen få år, og det forventes rundt 5,5 millioner besøkende årlig til Munchmuseet, Deichman og Operataket.

Siden ferdigstillingen av Barcode i 2015 har området utviklet seg til å bli en organisk del av byen med boliger, kontorer, barnehage, restauranter og butikker. Med Oslo sentrums eneste havbasseng er Sørenga blitt en umåtelig populær sommerdestinasjon med over 30.000 kryssende over gangbroen fra Munch Brygge på gode sommerdager.

Oslobukta ligger sentralt i Oslo, med gode infrastrukturelle forbindelser og korte avstander til store turistattraksjoner og nærliggende bydeler. Med gåavstand til Oslo S vil Oslobukta være en populær destinasjon ikke bare for hele Oslo, men også for besøkende fra inn- og utland.

Fra Oslobukta er det kort vei til shopping i Karl Johan, yrende liv på Grønland og Middelalderparkens ruiner i Gamlebyen. Det er allerede mange bussforbindelser, og snart vil trikk 18 og 19 begynne å gå gjennom området med et stopp i Dronning Eufemias gate.