Butchers night med Daniel Slakter! Torsdag 5. september - sett kryss i kalenderen! Denne kvelden klinker vi til med en smakseksplosjonav de sjeldne, i tett samarbeid med våre råe naboer hos Annis Pølsemakeri. Kjøkkensjef Christer Rødseth og kjøttmesteren Daniel Slakter slår seg sammen for å levere en helaften med kvalitetskjøtt, pølser i særklasse og spesialiteter som oser av håndverk og kjærlighet til råvarene.
Gå til eventHer snakker vi modnet kjøtt med presisjon, pølser laget med ekte stolthet, Annis egne spesialiteter, mat tilberedt med ild, jern og åpen varme - og alt servert slik vi liker det på Vaaghals: ærlig, ujålete og skapt for å deles.
Kvelden byr på 5 drøye serveringer og en nøye utvalgt drikkepakke fra vår sommelier Aleksander Eriksson, satt sammen eksklusivt for anledningen.
Pris: 2 995,- per person
Mer info kommer snart - men stol på oss: dette vil du ikke gå glipp av.
📩 Vil du sikre deg plass?
Send oss en e-post på post@vaaghals.com - så holder vi av bord til deg.
Det er få plasser, så ikke vent for lenge!
Ny kjøkkensjef og soussjef er på plass hos Palate! Kjø...
Norli har skolestartskampanje! Finn alt dere trenger ti...
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...
Har du lyst på inspirasjon til vårens negledesign? Vi h...
Våren nærmer seg, og butikkene i Operagata er fulle av ...