Anam Cara inviterer til en helt spesiell opplevelse sammen med Norami Catering. Denne kvelden åpner de dørene for en unik one seat dining opplevelse med kun 40 plasser tilgjengelig.
Denne kvelden åpner de dørene for en unik one seat dining opplevelse med kun 40 plasser tilgjengelig.
Opplev en 5-retters signaturmeny der nordiske råvarer møter asiatiske smaker. Norami skaper øyeblikk som går langt utover det tradisjonelle, dette er en kulinarisk reise med presisjon, estetikk og lidenskap i hver eneste rett.
Pris: NOK 499,- per person
Hamachi Sashimi
Celery · Apple · Truffle Tozazu
Beef Tartar
Shallot Marmalade · Avruga Caviar · Rybread Crisps · Truffle Ice Cream
Onion Tempura
Yuzu Tofu Shiso Dressing · Black Garlic · Baby Carrots
Lobster & Leek Risotto
Thai Curry · Sweet Potato Crisps · Alfonso Mango Lime Sorbet
Dessert
Chocolate Tart · Norwegian Raspberry Sorbet · Ponzu · Caramel Popcorn
Cocktail
Slush Absolute · Yuzu · Lime · Granny Smith
Richard Bocarro er kjøkkensjef med over 30 års erfaring fra internasjonale toppkjøkken, inkludert 3-stjerners El Celler de Can Roca, Hanami og Mori by the Well.
Cihat Beken daglig leder med global erfaring fra 5-stjerners hoteller og restauranter i USA og Australia.
Sammen har de en visjon om å bli Norges ledende innen eksklusiv catering, kjent for kompromissløs kvalitet og uforglemmelige opplevelser.
Ta med vennegjengen, kollegaer, familien eller den du måtte ønske. Det er kun 40 plasser, så book bord nedenfor og sikre deg en plass til en helaften utenom det vanlige!
Kontakt Anam Cara her: mail@anamcarabar.no for å booke bord!
5.-16. november åpner Kensla Studio, YILI Design og fot...
Tilbringer du høstferien i byen? Da har vi satt sammen ...
Ny kjøkkensjef og soussjef er på plass hos Palate! Kjø...
Norli har skolestartskampanje! Finn alt dere trenger ti...
Når Kjell Arne Johnsæter – en kraftkar i norsk restaura...
Nud Dudhia er neppe den første som har flyttet til Oslo...