Paradis Gelateria
Paradis Gelateria

Fredagstipset // 23.04.2020

Paradis Gelateria

Hva er vel bedre enn en frisk, hjemmelaget gelato på en fredag?

Endelig er det varmere i lufta og det er tid for sol, sommer og is. Eierne bak Paradis Gelateria, Haron og Alfonso, deler gjerne sine favoritter.

Paradis Gelateria på Sørenga har i flere år servert besøkende uimotståelig italiensk iskrem. Hemmeligheten er ganske enkel: Iskremen er hjemmelaget og lages helt fersk hver eneste dag. Selve oppskriften vil innehaverne ikke røpe, men de kan avsløre at hver eneste smak har en egen base, og at er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

– Vi har holdt på i 10 år med å utvikle iskremen og våre smaker. Vi har kommet opp på et høyt nivå når det kommer til oppskriftene, men vi fortsetter å utvikle smakene, forteller Haron.

Paradis Gelateria Sørenga

Bestselgeren pistasj finner du i disken til Paradis hele året.

Paradis Gelateria holder åpent året rundt, men om våren og sommeren høyner de produksjonen og kommer med nye kombinasjoner og smaker. Når sola skinner og gradene varmer er det hele 20 fristende smaker å velge mellom i disken på Sørenga. Alfonso er sikker på sine favoritter som bare må prøves.

– Hasselnøtt, sitron og spesielt rosa grapefrukt nå om sommeren, forteller han uten å nøle.

Paradis Gelateria Oslo

Daglig leder Alfonso på Paradis Gelateria er klar for sommersesongen.

Paradis Gelateria finner du på Sørengkaia og er åpen hver dag.